Onze CD’s

Niets is voor eeuwig. Dat weten we allemaal. Maar bij Anthem ga je toch twijfelen. Ons koor bestaat al bijna 40 jaar, en dat is toch al gauw een halve eeuwigheid. Zo lijkt het in elk geval. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld is zingt het koor jaar in, jaar uit. Er verandert natuurlijk wel eens wat. We zijn niet meer met vijftig zangers, zoals een jaar of twintig geleden.

En het repertoire is ook verschoven van relatief eenvoudige liederen naar toch wat moeilijker werk. En de gemiddelde leeftijd is wat omhoog gegaan. We zijn zelfs een keer van naam veranderd omdat de vlag de lading niet meer dekte (voorheen het Interkerkelijk Jongerenkoor “Slotermeer-Geuzenveld”). Maar dat is het dan ook wel. Nog steeds zijn we een veel gevraagd koor voor kerkdiensten in en rond Amsterdam, soms ook ver daarbuiten. Een voorbeeld is een optreden in Weimar in (voormalig Oost-) Duitsland in het jaar dat deze stad Europese hoofdstad was. En ook een concert op niveau wordt niet uit de weg gegaan. En elke vijf jaar maken we een CD (of vroeger een plaat).

Als koor hebben we inmiddels drie CD’s geproduceerd, en daarvoor ook nog een aantal platen. Die platen zijn natuurlijk allang uitverkocht, maar de CD’s, in elk geval de nieuwe, zijn nog verkrijgbaar. Hieronder staan de drie CD’s:

2006 Anthem 35
2001 Look at the World
1996 Een dag van Licht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een koor met een Stem …