Welkom bij Anthem

Het slot van 2017

Wij zullen onze medewerking verlenen aan verschillende diensten de komende tijd, waarbij u natuurlijk van harte bent uitgenodigd! Om te beginnen zullen we aanwezig zijn bij het afscheid van Kerk zonder Grenzen te Bloemendaal. We hebben tientallen jaren medewerking verleend aan de diensten aan de Vijverweg (en de laatste jaren in de Dorpskerk). Wel meer dan veertig jaar eigenlijk. Maar daar gaat een eind aan komen; de laatste dienst zal zijn op 19 november a.s., ’s morgens om 10:00 uur.

’s Avonds zullen we dan zingen in Hoofddorp in de Marktpleinkerk, aanvang 19:00 uur.

Daarna is het al gauw Kerst.

Dan komt dus de Kerst-Sing-In op zondag 17 december, waarover hieronder meer. Op Kerstavond de 24e december zullen we meewerken aan de nachtdienst te Hoogwoud (NH) en op 1e Kerstdag mogen we zingen in de ochtenddienst in de Paaskerk. En tussendoor zingen we nog op de gangen van verzorgingshuis De Schutse te Amsterdam, ‘s morgens om 07:00 uur. Het wordt dus weer druk en gezellig.

Wat betreft de Kerst-Sing-In: sinds jaar en dag wordt die gehouden in de Paaskerk. En het wordt elk jaar drukker bezocht! Deze keer:

  • Peter van Dongen, vleugel
  • Dirk Out, orgel
  • Fetsje Bijma, dwarsfluit
  • En Anthem natuurlijk, zangers
  • Algehele leiding: Leo Kramer, dirigent

U bent welkom op zondag 17 december vanaf 14:00 uur in de Paaskerk, Augustinuspark 1, in Amstelveen. Aanvang 14:30 uur. De toegang tot deze zangmiddag is vrij, zodat iedereen mee kan genieten van dit gebeuren. En glühwein in de pauze. Zet het in uw agenda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een koor met een Stem …